پروتز سینه از جمله جراحی های زیبایی سینه است که با هدف فرم دهی و بزرگ کردن سینه ها انجام می شود.
با انجام جراحی پروتز سینه و با جای گذاری پروتز های مصنوعی در زیر بافت سینه ها می توانند سینه های کوچک و شل و افتاده را بهبود بخشند.
شاید برای شما هم جالب باشد اطلاعاتی را در زمینه پروتز سینه و نیز مزایای این روش زیبایی در اختیار داشته باشید. شاید شما هم جزء آن دسته از زنانی باشید که به این روش اعتماد کنید و برای انجام آن اقدام کرده و از نتایج مثبت آن بهره مند شوید.
در ابتدا مراجعه کننده باید در وضعیت بیهوشی قرار گیرد تا روند جراحی بدون مشکل انجام شود.
استفاده از انواع داروهای بیهوشی در این زمینه به پزشکان جراح کمک می کند تا مراجعه کننده را بیهوش کنند.
در ادامه پزشک جراح با ایجاد برش در بخش های مخصوصی از بدن زنان می توانند کانال ورود پروتزها را مهیا کنند.
برش ها معمولاً در سه ناحیه قابل ایجاد است. اولین برش در هاله دور سینه، دومین برش در چین طبیعی سینه ها و یا برش در زیر بغل است.
در نهایت از مجرای همین برش ها پروتز وارد بافت بدن می شود. در نهایت با انجام بخیه در محل برش ها روند جراحی به اتمام می رسد.
انواع پروتز سینه
پروتز ها از سه جهت دسته بندی می شوند.
- شکل کلی پروتز سینه: به دو دسته پروتزهای گرد و پروتزهای اشکی مانند یا گلابی مانند تقسیم می شوند.
- جنس مواد سازنده پروتز ها: اولین دسته از پروتزها از سیلیکون خالص ساخته می شود. دسته دوم پروتزها آنهایی هستند که محلول آب و نمک در پوششی از سیلیکون قرار گرفته شده است که به آن ها پروتزهای سالین گفته می شود.
- میزان برجستگی پروتزها: پروتزهای سینه در سایز های مختلفی تولید شده اند که هر فردی بسته به سلیقه خود یکی از آن ها را انتخاب می کند.
پروتز های سینه با سایز خیلی بزرگ، سایز بزرگ و نیز سایز کم از انواع پروتز های سینه هستند.
البته در روند انتخاب نوع پروتز سینه و نیز سایز آن پزشک جراح با توجه به تجربه ای که کسب کرده است افراد مراجعه کننده را راهنمایی می کند تا بهترین تصمیم اتخاذ شود.
مزایای جراحی پروتز سینه
- بازسازی فرم سینه
- بزرگ کردن سینه ها
- بهبود ظاهر سینه ها
- گرد شدن و افزایش استحکام سینه ها ( سفت شدن سینه )
- افزایش اعتماد به نفس زنان
- افزایش جذابیت های جنسی زنان
- روشی ایمن و بی خطر برای حجم دهی بلند مدت به سینه های کوچک و افتاده؛ این روش سال ها است که در کشورهای مختلفی انجام می شود و بدون عارضه و با بیشترین درصد موفقیت باعث خوشحالی و اعتماد به نفس زنان شده است.
- هر دو نوع پروتز ها ( سالین و سیلیکونی ) بالاترین سازگاری را با بافت بدن افراد دارند به همین دلیل سبب بروز واکنش نمی شوند.
جراحی پروتز سینه چقدر طول می کشد؟
روند این جراحی برای زنان مختلف در مدت زمان حداقل یک الی دو ساعت انجام می شود. البته در مواردی استثنایی امکان دارد که جراحی به دلیل شرایط خاصی که یک زن تجربه می کند بیشتر از این زمان باشد. اما به طور کلی و در وضعیت عادی در طی یک الی دو ساعت تمامی اقدامات لازم در جراحی پروتز سینه انجام شده و نتیجه مطلوب حاصل می شود.
پروتز سینه چقدر ماندگاری دارند؟
علیرغم این که جنس پروتزهای سینه بسیار محکم و مقاوم هستند اما به مرور زمان تحلیل می روند و کیفیت خود را از دست می هند.
به همین دلیل باید مراقبت هایی انجام شود تا زمان از بین رفتن آنها به تعویق بیفتد.
به طور طبیعی مدت زمان دوام و پایداری کیفیت پروتز های سینه 10 الی 15 سال است.
خاتمه
پیشنهاد می کنیم اگر شما هم جراحی پروتز سینه انجام داده اید تجربه خود را در بخش کامنت ها با ما و سایر دوستانی که این مقاله را مطالعه می کنند به اشتراک بگذارید.
این اقدام باعث می شود افرادی که نیازمند جراحی پروتز سینه هستند اطلاعاتی دقیق را در این زمینه کسب کنند و با نگاهی واقع بینانه در جهت انجام جراحی پروتز سینه اقدام کنند.